Jobba hos oss

Axholmen - ett företag att utvecklas och trivas på

Axholmen söker efter nya topptalanger som vill fortsätta att utvecklas i en inspirerande miljö där varje medarbetare är en central del av företagets framtid. Du tilltalas av vår filosofi
att jobba nära kunden och dela kundens mål och risk. Du är nyfiken, modig och intresserad
av att vara med och bygga ett bolag på stark frammarsch.

Våra värderingar

Axholmen grundades baserat på en vision att utmana traditionella sätt att utveckla kundens affär – att utmana synsätt hos varandra och hos våra kunder är vår livsnerv.

Axholmen fokuserar på det som ger mest värde för kund. Vi arbetar enligt devisen ”kundens framgång är lika med Axholmens framgång”.

En god affär skall vara god för kunden långt efter avslutat uppdrag. Det förutsätter integritet att stå upp för viktiga insikter även när sanningen är obekväm.

Ett villkor för framgångsrik förändring är att förenkla och undvika att krångla till. Vi håller fokus på uppdragets syfte och mål, samt anpassar medel och väg för att nå dit.

Vi är intresserade av individen och bryr oss bortom det formella uppdraget. Vi stöttar och lyfter andra, internt och hos kunden.

Möt våra medarbetare

Axholmens konsulter är handplockade för sina starka referenser, sin kompetens och sitt engagemang. Vi har bakgrund i välrenommerade konsultfirmor, men även erfarenhet från linjeroller i företag som H&M och Zacco. Ta gärna en titt på oss som jobbar på Axholmen.

Relaterade inlägg

Höst Kick-off – Sandhamn

Trots att vädermakterna inte var på vår sida hade vi nyligen en härlig kick-off på Sandhamn. Den årliga seglingstävlingen togs i år hem av ett överlägset team Caroline Öhrberg, Fredrik Fjärdsmans och Filip Samuelsson, grattis till segern!

Läs mer