Jag har erfarenhet

Ta ditt nästa karriärsteg hos oss

Vad söker Axholmen?

Axholmen är ett managementkonsultföretag som brinner för att leverera bestående resultat – här är beslutsvägarna korta och ambitionerna höga.
Som managementkonsult hos oss arbetar du brett och varierat med kundprojekt som involverar allt från maximering av intäkter och lönsamhet till att hjälpa våra kunder att genomföra stora strukturella förändringar – allt för att våra kunder ska lyckas ta sin verksamhet till nästa nivå. Du är även med och utvecklar Axholmen som bolag, hos oss har du möjligheten att ta en aktiv roll och bygga vidare på vår framgång.

Vi söker dig med erfarenhet som strategikonsult, managementkonsult eller som högpresterande person i en linjeroll (t ex trainee, affärsutvecklare, strategisk inköpare, etc.).

Du känner igen dig i beskrivningen:

 • Orädd multi-talang – du kan hantera konsultrollen professionellt i alla (o)möjliga typer av uppdrag, är nyfiken och tilltalas av att kastas ut i nya utmaningar
 • Relationsbyggare – du har förmåga att knyta kontakter, bygga nätverk, bygga tillit och förtroende
 • Analytisk – du har förmåga att strukturera och lösa problem
 • En prestigelös team player – du har förmåga att sätta kollektivet i första hand
 • Entreprenöriell – du tilltalas av att vara med och bygga företaget
 • Ansök genom att skicka CV, betyg från universitetet samt personligt brev till recruiting@axholmen.se

Managementkonsult hos Axholmen

– uppdraget för dig med ett genuint affärsfokus

Antalet kunder som kommer till oss på Axholmen för att få hjälp med att lösa sina viktiga affärsutmaningar ökar kraftigt och vi behöver utöka vårt team med fler talanger.

Att arbeta på Axholmen

Utvecklande och varierande uppdrag

Vi gör uppdrag inom olika branscher och med varierande typer av utmaningar. Vi är ofta med från strategi/analys till realisering av resultat tillsammans med kunden.

Work-life balance

En rimlig arbetsbelastning och möjligheten att proaktivt styra sina veckor möjliggör ett liv utanför jobbet – vilket ses som en självklarhet på Axholmen.

Positiv, öppen och inkluderande kultur

Alla medarbetare, oavsett position, uppträder prestigelöst med stor respekt för individen – både professionellt och utanför arbetet.

Tidigt delaktig i affärsutveckling

Utöver att utveckla kunders företag ges du möjlighet att bidra till Axholmens utveckling, där proaktivitet värderas högt.

Konkurrenskraftig ersättning

Vi erbjuder en kompensation i linje med konkurrenter för att attrahera och behålla de bästa talangerna.

Så säger våra medarbetare

Jag är stolt över att vara en del av Axholmen! Vi har högt i tak och en inkluderande kultur där alla generöst delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. Det inspirerar till utveckling och gör att vi tillsammans blir starkare och kan leverera ännu bättre resultat åt våra kunder. Och dessutom har vi fantastiskt kul tillsammans!

Caroline Öhrberg

Kombinationen som Axholmen erbjuder med högt profilerade projekt och samtidigt möjliggör ett liv utanför konsultrollen är fantastisk. För mig är det en förutsättning att jag också kan ha ett privatliv där jag kan lägga tid på andra saker som jag tyker om att göra såsom att träna och att träffa vänner och familj. Förutom en spännande projektportfölj har vi också en fantastisk genomskap på kontoret och gör massor av roliga aktiviteter tillsammans, inte minst uppskattar jag våra fredagsfrukostar.

Carl-Adam Wåhlstedt

Med mångårig erfarenhet från tidigare strategikonsultbolag vågar jag säga att Axholmen sticker ut. Vi får kunders förtroende att leverera några av de mest spännande uppdragen i branschen och lämnar ett unikt avtryck i marknaden genom sättet vi levererar projekt. Som medarbetare är du omgiven av skarpa kollegor i en snabbfotad och entreprenöriell miljö som stärker den professionella utvecklingen. Vi är också ett härligt gäng som gillar att ha kul på jobbet!

Oscar Stjernborg

Intervjutips

Du bör komma väl förberedd till intervjuerna:

 • Tänk igenom vad det är hos Axholmen som tilltalar dig och varför du är en bra match
 • Gå igenom kravprofilen och fundera över var du har dina styrkor och svagheter
 • Skriv ner förväntningar och frågetecken du har kring en anställning på Axholmen
 • Träna case, även om du har gjort case-intervjuer tidigare

Tänk på följande inför caseintervjun:

 • Ställ förtydligande frågor – din intervjuare är inte din fiende utan vill hjälpa dig
 • Få inte panik om du inte känner till branschen ifråga – det förväntas inte av dig
 • Se intervjun som en möjlighet att visa upp hur du fungerar och beter dig som konsult – inte som ett läxförhör där du måste komma fram till rätt svar
 • Gå inte vilse i detaljerna – fokusera på det väsentliga och använd hypoteser
 • Summera slutsats och rekommendation – visa din förmåga att få fram budskap

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och ta del av vår integritetspolicy