Välkommen till 2019 års Roundtable

Prisoptimering, med tonvikt på B2B och tjänsteprodukter

Axholmen bjuder årligen in en mindre grupp med ca 8-10 deltagare från ledande positioner i större sverigebaserade företag för att presentera och diskutera aktuella ämnen, denna gång kring Prisoptimering. Är du intresserad, skicka gärna en intresseanmälan via nedan formulär.

Välkommen till 2019 års Roundtable

 

Ofta upplevs prisjusteringar som något som riskerar att skapa kundflykt eller minskad nyförsäljning och potentialen ute hos många företag förblir därmed outnyttjad.

Axholmen välkomnar VD:ar, Sälj- och Marknadschefer i större sverigebaserade företag till rundabordssamtal där vi delar erfarenheter och forskning inom prisoptimering, med tonvikt på B2B och tjänsteprodukter. Samtal sker i en mindre grupp, med ca 8-10 deltagare från ledande positioner i stora svenska företag.

Inspiration till intressanta diskussioner får ni av Richard Wahlund, professor och chef för media- och ekonomipsykologi vid Handelshögskolan, som ger insikter kring perceptionen av en prisändring. Axholmen kommer också dela sina erfarenheter och insikter från många av de prisoptimeringsprojekt vi genomfört genom åren.

När: 26 september, kl. 15.00-19.00

Var: Axholmens kontor, Ingmar bergmans gata 2, 3tr

Dessutom: Efterföljande middag på Bonnies, Bank Hotel för vidare diskussioner

Anmäl intresse för deltagande via nedan formulär eller till roundtable2019@axholmen.se 

Anmäl intresse för deltagande på Roundtable 2019

Vill du veta mer om vårt erbjudande Prisoptimering eller om Axholmen kontakta ansvariga partners

Bakgrund
Anna har tidigare erfarenhet från management consulting. Master i Internationellt företagande, Uppsala Universitet.

Vad som motiverar mig
Efter mer än 15 år som konsult motiveras jag fortfarande av att lösa komplexa problem tillsammans med kreativa och drivna personer och av att se hur det vi är med och skapar tillsammans med kunden ger faktiska resultat och förändring.

Varför jag valt att arbeta på Axholmen
Jag har haft förmånen att vara med och bygga Axholmen nästan från start. De värderingar och det arbetssätt vi brann för redan då har vi lyckats hålla fast vid, och vi är idag ett sunt företag med riktigt talangfulla kollegor som visar äkta engagemang i våra kunder och vårt eget företag.


Bakgrund
Milosz har sedan starten 2007 varit med och grundat och utvecklat Axholmen. Han har tidigare erfarenhet av management consulting från Andersen Consulting (numera Accenture), och en civilingenjörsexamen inom Elektroteknik och Telecom från KTH.

Vad som motiverar mig
Jag bokstavligen älskar consulting på det sättet vi gör det på Axholmen. Det är väldigt stimulerande och en stor förmån att få förtroendet från våra kunder att hjälpa dem i affärskritiska initiativ hela vägen från strategi tills vi få se det faktiska resultatet av arbetet vi gör tillsammans.

Varför jag valt att arbeta på Axholmen
Det är unikt att till vardags kunna kombinera affärskritiska utmaningar med de bästa kollegorna. Tillsammans utvecklar vi Axholmen på vår resa mot att vara det självklara valet för våra kunder, samtidigt som vi skapar en arbetsplats där consulting kan bli ett långsiktigt karriärsval.